Blogg

Her kan du lese nyheter, trender, tips og mye annet...

Kroniske smerter er dessverre mer vanlige enn vi tror. Rundt 3 av 10 voksne (30 %) oppgir at de har langvarig smerte. Definisjon av kronisk smerte er vedvarende, eller stadig tilbakevendende smerte med varighet på tre måneder eller mer. Det kan være snakk om smerte som er til stede hele tiden, eller som kommer og går.

Fillers og Botox har blitt utrolig populære metoder for å deale med alderstegn. Det folk flest ikke vet er at det finnes et mer naturlig alternativ som kan hjelpe å behandle disse tegn pluss andre hudproblemer.

Ja, det er mange som gir uttrykk for at allergisymptomene har startet allerede. Som du vet er allergisk rhinitt en tilstand der kroppen reagerer på luftpartikler som en overreaksjon av immunforsvaret.

Helg, sa du?

13/02/2021

Jeg, som mange andre lever en ganske hektisk uke med lite rom for tidskrevende matlaging og treningsrutiner. Med tiden (alder) lærer vi at det er uansett noen regler som er fine å ha med seg videre. Holde oss til 5 om dagen, 2 + liter vann, mer té/mindre kaffe, 30 minutter i bevegelse med mer, høres kjent ut?

Vi kan nok ikke sikre oss hundre prosent, men det er likevel mange tiltak vi kan gjøre for å forebygge sykdom.
Den viktigste er rett og slett god håndhygiene! Putt desinfiserende middel i vesken din og til dine kjære, desinfiser hendene ofte, ikke ta deg til ansiktet eller leppene. Host og nys i et papirtørkle og kast det eller...