Blogg

Her kan du lese nyheter, trender, tips og mye annet...

Er du gravid og sliter med kvalme? I denne artikkelen får du svar på spørsmål om hvile, kosthold og aktiviteter kan hjelpe på kvalmen.

Kvinner i Vesten er blant de i verden som synes å være mest plaget i overgangsalderen. Tre av fire norske kvinner oppgir at de har hetetokter og at 10 til 20 prosent opplever hetetoktene som svært plagsomme.

Når det nærmer seg terminen er jeg interessert i å lære deg noen «gode punkter» som ved hjelp av en teknikk kalt akupressur kan din partner være en aktiv del under de ulike fasene av fødselen. Min erfaring er at partneren synes det er veldig fint å ha en bestemt oppgave og føle seg en del av opplevelsen på en givende måte. ...

Mange er etter hvert kjent med "modningsakupunktur" som brukes av vordende mødre fra ca. uke 36 og frem til termin. Men kan akupunktur gjøre noe for deg etter fødselen?

Halsbrann?

17/07/2022

Gravide kvinner utvikler ofte halsbrannsymptomer, det kan skje når som helst, men oftest i tredje trimester.

Kroniske smerter er dessverre mer vanlige enn vi tror. Rundt 3 av 10 voksne (30 %) oppgir at de har langvarig smerte. Definisjon av kronisk smerte er vedvarende, eller stadig tilbakevendende smerte med varighet på tre måneder eller mer. Det kan være snakk om smerte som er til stede hele tiden, eller som kommer og går.

Fillers og Botox har blitt utrolig populære metoder for å deale med alderstegn. Det folk flest ikke vet er at det finnes et mer naturlig alternativ som kan hjelpe å behandle disse tegn pluss andre hudproblemer.