Kosmetisk Akupunktur

Oslo Akupunktur


Hva er Kosmetisk Akupunktur?

Vel, det er en fantastisk måte å jobbe med fine linjer, rynker og arr uten å tilføre noe inn i huden.

Tynne nåler brukes for å påvirke og optimalisere blod-gjennomstrømning og elastisitet til hudpartier som begynner å vise furer og andre mindre hyggelige tegn til aldring.

Behandlingen

Vi starter med klassisk akupunktur, det vil si akupunktur i kroppen for å rette opp ubalanser som kan stå bak tidlige aldringstegn i huden. Så går vi videre til ansiktspleie: tynne, spesialiserte nåler plasseres i de aktuelle områdene og får virke i 20-30 minutter. .

Huden viser ganske fort en fantastisk glød som "takk for oppmerksomheten".

Kosmetisk akupunktur er et utmerket alternativ hvis du ikke vil ha Botox eller andre produkter

Nålene kan brukes blant annet i forbindelse med :

- tunge øyelokk

- kviser og uren hud

- poser under øynene

- fine linjer og rynkerHvor mange behandlinger?

En komplett behandlingsserie består av 10-12 behandlinger avhengig av individuell vurdering. Disse skal gis 2 ganger i uken i 2 uker og 1 gang ukentlig etter det for å oppnå beste resultater.

Oppfølging anbefales 6-8 uker etter endt behandlingsserie.

Første konsultasjon varer i 60  minutter . Vi bruker de første 15-20 minutter på et dybdeintervju for å kartlegge mulige ubalanser og behandlingsstrategi, etterfulgt av selve behandlingen som varer i ca. 40 minutter. Oppfølgende behandlinger varer ca. 50 - 60 minutter.

Hvem kan ikke behandles?

Generelt frarådes å behandle personer som har implantater i ansiktet eller som har fått injeksjoner av botox eller restylane i løpet av de tre siste mnd. Det er heller ikke gunstig å behandle dersom man har åpne sår eller svært irritert hud i ansiktet.

Personer som bruker blodfortynnende medisiner som Albyl E, Marevan, Plavix eller har hatt en langvarig bruk av kortison er heller ikke egnet ved kosmetisk akupunktur, siden det kan oppstå større blødninger i underhuden.


Tilbake til Behandlingstilbud

Tilbake til Forsiden

Se priser