Helg, sa du?

13/02/2021

Jeg, som mange andre lever en ganske hektisk uke med lite rom for tidskrevende matlaging og treningsrutiner. Med tiden (alder) lærer vi at det er uansett noen regler som er fine å ha med seg videre.  Holde oss til 5 om dagen, 2 + liter vann, mer té/mindre kaffe, 30 minutter i bevegelse med mer, høres kjent ut?

Hva med litt tid til deg selv? Meditasjon, tur i skogen, serie på netflix, hjemmespa og en god bok med favorittmusikken i bakgrunnen?

Jeg har blitt mye flinkere til å ta en "sjekk-inn" hos meg selv og kjenne etter det jeg trenger. Ingen dag er lik. Vi føler oss annerledes fra dag til dag, de små nyansene kjenner vi, gjennom syklusen vår, vi har lært oss å leve i pakt med våre hormoner, vil vi eller ei.


Skjønte at denne helgen skal man feire  Saint Valentine og Mors dag. 

Er ingen stor fan av å følge alle moter og trender, men 14 feb liker jeg  å feire med kjæresten og mor er jeg jo glad i, så noen tanker blir sendt til Chile der mor bor og en god middag med tilhørende i glasset blir lagd og servert i løpet av helgen, for å feire disse to kjærlighetene i mitt liv.God Helg Folkens!