Om meg
Oslo Akupunktur

Pia Ibanez

Akupunktør MAF

Utdanning

Medisin Grunnfag ved Atlantis Medisinske Høgskole, 2002- 2003

Akupunkturstudie ved Akupunkturhøyskolen i Oslo, 2003 - 2009

Funskjonell Anatomi ved Encefalon (Helsehøyskolen) 2007 - 2008

Kurs:

 Avansert Øreakupunktur, Stressrelaterte Ubalanser, Kosmetisk Akupunktur

Taichi Shibashi Qigong with Peter Deadman, Mars 2017

Facial Enhancement Acupuncture with Paul Adkins, September 2017

Dr Tan Balance Method with Adi Fromm og Guy Polak. September 2017

Master Tung points for modern day patients  with Brad Whisnant. November 2017

PhotonPhysiology Therapy with EluxR, Februar 2019


Mitt første møte med akupunktur var i forkant av en cd-innspilling. Studio var leid, musikere på plass, gitaristen min var på vei til Oslo fra Chicago. Alt klart, bortsett for en "liten" detalje, jeg hadde mistet stemmen. Alle leger som ble kontaktet var enige i at det ikke feilte meg noe.      Ingen diagnose - ingen medisiner - ingen stemme. 2 dager hadde gått og stemmen var ikke tilbake. Alt var prøvd, inkludert cirka et tonn av ingefær, sitron og honning.  Innspillingen skulle starte på en tirsdag, det var mandag morgen og svigermor ringte og tipset meg om hennes akupunktør. What? nåler? Etter cirka 12 nåler og en hyggelig prat var jeg på vei hjem med beskjed om å ta det med ro, drikke vann og at alt skulle ordne seg.

Historien kort, stemmen var ganske brukbar samme kveld og helt bra fra første dag av innspillingen!

Var det stress han behandlet meg for?  Det funket, indeed !

I Tradisjonell Kinesisk Medisin blir sykdom og smerter sett på som ubalanse i kroppens energisystem. Målet med akupunktur er nettopp å gjenopprette denne energibalansen.

Jeg kombinerer Klassisk Akupunktur, øreakupunktur, moxa , triggerpunktehandling og kopping der det trengs for optimal effekt.

Andre terapiformer jeg tilbyr er Kosmetisk Akupunktur, Reiki, B-E-St og Fotonfysiologi, de kan du lese mer om på Behandlingstilbud

Jeg har drevet Oslo Akupunktur siden 2009 men er nå en del av Consensio Behandlingssenter på Aker Brygge hvor jeg jobber med super dyktige kolleger innenfor Fysioterapi, Massasje, Pusteteknikk, Osteopati, Kraniellosteopati og Vakuumterapi. Velkommen!


Jeg er medlem av Akupunkturforeningen (MAF) som stiller strenge krav til kunnskap i både skolemedisinske fag og akupunktur med totalt 240 studiepoeng hvorav  120 stp i akupunktur og 90 stp i de medisinske fagene anatomi, fysiologi og sykdomslære. 

Velg en Akupunktør med solid utdanning!

For mer informasjon om Foreningen og godkjente akupunktører i Norge trykk på logoen under.

Visste du at du kan bestille time online?