Testimonials

Tell your story...

"Anbefaler Pia Ibanez og B-E-St på det sterkeste! 
Jeg fikk et alvorlig brudd i ryggen i en rideulykke i desember -17, ble operert og ryggen ble stabilisert med skruesystem. Etter dette har jeg vært plaget med sterke smerter, noe som har hemmet meg i jobben som rytter og ellers i hverdagen. 
Ble operert og fikk fjernet skruesystemet i mars -19. Jeg har fått utrolig god hjelp og oppfølging hos Pia i ettertid, og behandling med B-E-St i kombinasjon med akupunktur. 
Smertene ble betydelig mindre etter behandling og rehabiliteringen har gått mye raskere enn forventet. 
Jeg har også vært plaget med hyppig hodepine i mange år, behandlingen hos Pia har også hjulpet meg med dette. Har sjeldnere hodepine og ikke like intense smerter.
Tusen takk for fantastisk hjelp! 

Tina"

"Jeg bestemte meg for å prøve akupunktur ,for plager forbundet med overgangsalder. Dette spesielt mht. nattesvette og hetetokter.

Pia gjør en grundig 1.gangskonsultasjon, før hun begynner behandlingen.
Jeg føler meg meget godt i varetatt av Pia, hun har et behagelig vesen, og jeg føler at jeg er i trygge hender.
Behandlingen har vært til stor hjelp for meg, og det er fantastisk å se hvor raskt kroppen responderer.
Jeg kan på det varmeste anbefale å prøve akupunktur hos Pia.
Vennlig hilsen,
Kari"

"Så glad jeg oppsøkte Pia for fødselsforberedende akupunktur! Hun hjalp meg to ganger med å føde på naturlig vis. Første gang lå ungen med hode opp, men etter den andre akupunkturbehandlingen snudde han seg slik at jeg fikk lov til å føde på avdelingen for naturlig fødsel. Andre gangen skulle fødselen settes i gang i uke 37, men jeg gikk til Pia noen dager før i håp om å kunne stimulere ungen til å komme ut av seg selv. Igjen skjedde det samme kveld etter den andre behandlingen. Det gikk bra og jeg er veldig takknemlig for Pias hjelp! "                   

Inga